Om oss

Urologcentrum är en specialistmottagning inom urologi i Liljeholmen, Stockholm. Hos oss finns tre urologspecialister verksamma, alla med lång och bred erfarenhet inom sin specialitet.

Läs gärna mer om respektive doktor här »

På Urologcentrum sätter vi våra patienter i centrum och värnar om att ge högkvalitativ sjukvård. Vår ambition är att vara så informativa som möjligt om olika sjukdomar och besvär och försöker att i mesta möjliga utsträckning bemöta frågor och funderingar kring detta.

På vår mottagning i Liljeholmen, Stockholm, gör vi utredningar och behandlingar inom allt som rör de nedre urinvägarna, både hos kvinnor och män.

Urologcentrum bedriver studier och är först i världen att prova denna metod på en större grupp män. Metoden går ut på att behandla män som har vattenkastningsbesvär p g a förstorad prostata med vattenånga.  Vattenångan gör att prostata krymper, därmed lindras besvären, som också helt kan försvinna. Behandlingen tar bara några minuter under lokalbedövning och patienten kan gå hem direkt efteråt. Metoden heter Rezüm.

Vi har avtal med Stockholms läns landsting och har nära samarbete med Södersjukhuset och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Vi tar även emot försäkringspatienter.

Välkommen till oss!